Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Aday adayı Canbey'den gazetemize ziyaret

Aday adayı Canbey

Gazeteci – Yazar ve AK Parti Balıkesir Milletvekili aday adayı Mustafa Canbey ilçemize gelerek partilileri ile tanıştı.

Gazeteci – Yazar ve AK Parti Balıkesir Milletvekili aday adayı Mustafa Canbey ilçemize gelerek partilileri ile tanıştı.
Basın İlan Kurumu Balıkesir Şube Müdürlüğündeki yöneticilik görevinden istifa ederek AK Parti’den Balıkesir Milletvekili Aday Adayı olan Mustafa Canbey, AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı ziyaretinden sonra gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 8S. 3’de

AK Parti İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen milletvekili aday adayları tanıtım toplantısına katılan Canbey, “1975 yılında gözlerimi İvrindi’de açtım. 1993 yılında Balıkesir İmam Hatip Lisesinden mezun olarak, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazanarak öğrenimini devam ettirdim. Yine aynı üniversitede Halkla İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisansımı yaptım. Kanal 7, Milli Gazete ve Yeni Şafak gibi gazete ve televizyon kanallarında muhabir, editör, istihbarat müdürü ve köşe yazarı olarak çalıştım. Türkiye siyaseti üzerine birçok yazı yazarken televizyon programlarında uzman yorumcu konuğu olarak görev yaptım. Has Parti Genel Başkanlığı döneminde Numan Kurtulmuş’a basın danışmanlığı yaptım. Bir çok STK kuruluşunda yöneticilik görevinde bulundum.” diye konuştu.
Bölgemizin ve Türkiye’nin sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözüm oluşturma noktasında ise birlik ve dirlik gerekliliğine vurgu yapan Canbey, devamında şöyle konuştu: “Balıkesir aşığı biri olarak, Balıkesir’in tüm sorunlarını biliyorum. Daha güçlü ve üreten bir Balıkesir için toplumsal dayanışmaya, birliğe, uzlaşmaya ihtiyacımız var. Bunun içinde AK Parti teşkilatları, Büyükşehir, ilçe belediyelerimiz ve milletvekillerimizle birlikte olmalıyız, birlik olmalıyız, diri olmalıyız. Bende aşığı olduğum şehre hizmet etmek adına bu yola çıktım. Eğer Allah nasip eder ve AK Parti’nin tabanını oluşturan üyelerimiz bize şans tanırsa, hafta yedi benim sekiz gün çalışan ve 7/24 ulaşılabilir bir hizmet adamı olacağımı görecektir.” diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı